headerslide

Workshop Wet Tegemoetkomingen Loondomein (WTL)

16-08-2017

Nocore organiseert de workshop ‘Wet Tegenmoetkomingen Loondomein (WTL)’. Een workshop speciaal voor directieleuden en managers van schoonmaakbedrijven. Voor meer informatie, lees gauw verder.

Voor wie: Directieleden en managers van Schoonmaakbedrijven.

Wet Tegemoetkomingen Loondomein (WTL)
Ondanks dat de Wet Tegemoetkomingen Loondomein 1 januari 2017 in werking is getreden, is er nog maar weinig uitleg geweest over de gevolgen voor werkgevers. De wet bestaat uit het lage inkomensvoordeel (LIV) en het loonkostenvoordeel (LKV) en kan vele duizenden euro’s voordeel voor werkgevers opleveren mits de administratie goed is ingericht en loongegevens regelmatig worden gecontroleerd. Na deze workshop weet u waar de valkuilen liggen en hoe uw arbeidskapitaal kunt optimaliseren. Hierbij worden uw vragen uitgebreid behandeld en worden er voorbeelden vanuit uw cao gebruikt. Ook hoort u hoe u tot 1 januari 2018 maximaal kunt profiteren van het huidige stelsel van premiekortingen.

Controle beschikkingen premie Werkhervattingskas
Tegen het einde van ieder jaar ontvangt u de beschikking van de gedifferentieerde premie werkhervattingskas. Een beschikking met daarin veel percentages en bedragen maar zonder onderbouwing hoe die percentages en bedragen tot stand zijn gekomen. Wist u bijvoorbeeld dat 1 werknemer die ziek is uit dienst gaat, u wel 12 jaar aan uitkering kan kosten? Dat loopt snel op tot een schadelast van zo’n € 200.000,-! Na deze workshop weet u hoe de bedragen en percentages uit de beschikking zijn opgebouwd en waar u op moet letten om u premie zo laag mogelijk te houden.

Voor de Workshop kunnen er maximaal 50 deelnemers deelnemen . Toewijzing zal geschieden op binnenkomst van aanmelding.

De workshop wordt gegeven door Henk Geurtsen en Chris van der Laan van Flex-Experts (www.flex-experts.nl)

U ontvangt voorafgaand aan de workshop van Flex-Experts een vragenformulier. Uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres wordt derhalve door ons verstrekt aan Flex-Experts. Mocht u hier niet mee akkoord gaan vernemen wij dit graag van u.

Datum: 18 oktober 2017
Ontvangst: 13.00 uur (incl. broodje)
Aanvang: 13.30-17.00 uur
Locatie: Nocore, Runmolen 30 te Uden

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan bovenstaande workshop dan kunt u zich op de website aanmelden http://www.nocore.nl/. De kosten voor de workshop bedragen € 95,00 (excl. BTW). Vermeld naam bedrijf en naam deelnemer. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Graag tot ziens !

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G