headerslide

Wie we zijn

ZOEK JIJ WERKPLEZIER, UITDAGING, DOORGROEIMOGELIJKHEDEN EN EEN GOED SALARIS?
DAN BEN JE BIJ NOCORE OP DE JUISTE PLEK.

Wat wij doen

Nocore Group biedt aan meer dan 900 bedrijven uit de flexbranche en schoonmaakbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert uw commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking.

Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde branche leverancier en mag zich met trots rekenen tot een van de marktleiders in beide branches.

Wat zeggen jouw potentiële collega's?

“Onze mensen zijn de kern van ons bedrijf. Samen zorgen wij voor onze klanten en proberen die optimaal te ondersteunen. Omdat je een groot deel van je leven doorbrengt op je werk is het erg belangrijk dat je vooral met plezier werkt. Plezier krijg je niet alleen vanuit de inhoud van je job maar ook door te werken met leuke collega’s in een omgeving waar een goede sfeer heerst en iedereen bereid is iets voor elkaar te doen. Onderlinge competitie probeer ik zoveel mogelijk te voorkomen, dat past niet in onze cultuur. Wel samen met je collega’s werken aan een beter resultaat waar ruimte is voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.”

Ad Klösters
Algemeen directeur

“Het leukste van Nocore vind ik het samen sporten op de maandagavond.”

Riset
Techniek

“Wat ik zo fijn vind aan Nocore is de bedrijfscultuur. Doordat het een familiebedrijf is voelt het ook een beetje alsof het van mezelf is – als thuis.”

Ted
Ondersteuning

“De mogelijkheid om door te groeien en de waardering van mijn ambitie, dat maakt Nocore voor mij een fijne werkgever.”

Kim
Commercie

“Het leukste van Nocore vind ik toch wel de geweldige leuke collega’s & de vrijheid”

Remi
Techniek

“Het leuke aan Nocore vind ik de vrijdag middag borrels. Bovenop de goede sfeer gedurende de werkweek wordt het hier pas écht gezellig”

Silvie
Commercie
Vorige
Volgende

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op onze website graag meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag verder.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G