headerslide

Update Corona Nocore: Informatie steunmaatregelen voor bedrijven en ZZP’ers vanwege coronavirus

18-03-2020

Graag aandacht voor het volgende bericht in verband met de maatregelen/adviezen rondom het Coronavirus.

Gisteren hebben de ministers Hoekstra, Koolmees en Wiebes namens het kabinet een pakket aan steunmaatregelen voor bedrijven en ZZP’ers gepresenteerd. Hierin is onder andere de tijdelijke maatregel Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) geïntroduceerd, welke ter vervanging van de regeling Werktijdverkorting (WTV) van kracht wordt. De regeling Werktijdverkorting (WTV) is daarmee per direct stopgezet.

Nocore werkt intensief samen met de brancheorganisaties NBBU, ABU en OSB alsmede OSWO. OSWO is het overleg orgaan van de belastingdienst met software leveranciers. Hier wordt de invoering van nieuwe wet en regelgeving besproken. Nocore vertegenwoordigt in OSWO de Schoonmaak en Flex branche. Hierdoor worden wij snel op de hoogte gebracht van nieuws/aanpassingen.

Zodra de nieuwe maatregel uitgewerkt is en ook de regels van deze nieuwe maatregel vastliggen, zullen wij u uitgebreid informeren over de wijzigingen en mogelijkheden die voor u als ondernemer gelden. Daarbij ontvangt u dan ook een uitgebreide instructie hoe u wellicht de nodige informatie kunt opvragen uit de software van Nocore.

Omdat we u graag zo goed en compleet mogelijk informeren, wachten wij in deze eerst de definitieve communicatie vanuit de overheid af.

Voor meer nieuws en updates, houdt uw klantenportaal in de gaten!

Meer informatie over het coronavirus en de maatregelen die Nocore hierin treft, leest u hier.

Met vriendelijke groet,

Nocore

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G