headerslide

Nocore organiseert workshop AVG

02-05-2018

In het kader van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) heeft Nocore op donderdag 26 april 2018 twee bijeenkomsten georganiseerd, voor haar flex- en facilitaire klanten. In deze bijeenkomsten zijn klanten geïnformeerd over de AVG, hoe klanten zich hierop kunnen voorbereiden, de AVG gerelateerde functionaliteiten in de Nocore Software en de Nocore AVG dienstverlening.

In het kader van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) heeft Nocore op donderdag 26 april 2018 twee bijeenkomsten georganiseerd, voor haar flex- en facilitaire klanten. In deze bijeenkomsten zijn klanten geïnformeerd over de AVG, hoe klanten zich hierop kunnen voorbereiden, de AVG gerelateerde functionaliteiten in de Nocore Software en de Nocore AVG dienstverlening. Onze klanten hebben tevens gebruik kunnen maken van een overheerlijke lunch.

Alle klanten van Nocore hebben de presentatie inmiddels ontvangen die gebruikt kan worden als leidraad in de voorbereiding op de AVG.

Aangezien de AVG een grote impact heeft op de interne organisatie van onze klanten en de Nocore Software, worden klanten de komende tijd nog extra geïnformeerd middels een nieuwsbrief, release notes en een werkinstructie.

Daarbij worden in de komende maanden door het hele land AVG workshops georganiseerd, met als doel hoe klanten kunnen omgaan met de nieuwe AVG functionaliteiten in de Nocore Software.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G