headerslide

Nocore organiseert webinar Pensioenregeling voor payroll bedrijven

21-04-2020

Op donderdag 14 mei a.s. organiseert Nocore een webinar ‘Pensioenregeling voor payroll bedrijven’.

In samenwerking met Johan van Eekhout van Van Eekhout Groep organiseert Nocore de webinar “Pensioen regeling voor payroll bedrijven”.

Op 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking getreden. De WAB moet ervoor zorgen dat payrollwerknemers gelijke arbeidsvoorwaarden hebben als werknemers met gelijke of gelijkwaardige functies die in dienst zijn van de inlener. Een onderdeel van die gelijke arbeidsvoorwaarden is dat er sprake is van een adequaat pensioen. Deze wetgeving zal per 1 januari 2021 ingaan. Voor u als payroll bedrijf zullen bepaalde zaken dus gaan wijzigen en dient u keuzes te maken. Wat betekent dit voor u en uw bedrijf? En welke opties zijn er?

Wat kunt u verwachten tijdens deze webinar?
Tijdens deze webinar wordt de nieuwe wetgeving rondom het adequate pensioen en de mogelijkheden uitvoerig besproken. Deze webinar geeft u inzichten, tips & trics om te bekijken welke mogelijkheden u heeft en wat de mogelijke gevolgen zijn met betrekking tot deze nieuwe wetgeving. Na deze webinar bent u op de hoogte welke oplossingen er zijn, waar u op dient te letten en wat de eventuele financiële gevolgen zijn van uw keuzes.

Voor wie is deze webinar bedoeld?
Voor alle payrollbedrijven, die met deze nieuwe wetgeving zullen gaan werken en voor bedrijven die nog twijfelen tussen uitzenden of payrollen. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Programma indeling
10.00 uur Start online webinar
10.05 uur Kick off door Sév Smits (Nocore)
10.20 uur Presentatie ‘Pensioenregeling voor payroll bedrijven’ door Johan van Eekhout
11.30 uur Vragen m.b.t. de webinar
12.00 uur Einde webinar

Datum
Donderdag 14 mei 2020

Hoe kunt u deelnemen aan deze webinar?
Heeft u interesse in deze webinar? Dan kunt u zich als klant van Nocore gratis aanmelden via verkoop@nocore.nl. U ontvangt enkele werkdagen voor aanvang van deze webinar de aanmeldlink.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G