headerslide

Nocore organiseert samen met Schoonmaakjournaal de innovatietafel: Het Kantoorloze schoonmaakbedrijf: het nieuwe werken?!

21-11-2018

Op vrijdag 16 november j.l. organiseerde Nocore samen met Schoonmaakjournaal de innovatietafel Het Kantoorloze schoonmaakbedrijf: het nieuwe werken?!

Op vrijdag 16 november j.l. organiseerde Nocore samen met Schoonmaakjournaal de innovatietafel Het Kantoorloze schoonmaakbedrijf: het nieuwe werken?! Aan de Innovatietafel schoven schoonmaakbedrijven, bouwers van apps/software en expert/adviseur in hygiene aan, die vanuit hun professie en betrokkenheid bij schoonmaak hun visie en verwachtingen kunnen filteren. Dit deden we door in te zoomen op mogelijkheden en onmogelijkheden, voorwaarden en vooruitzichten, flexibele en vaste werkplekken, successen en samenwerkingen.

Over de Innovatietafel
Op initiatief van Schoonmaakjournaal worden er diverse innovatietafels georganiseerd. Aan de hand van een thema wordt op informele wijze van gedachten gewisseld over de innovaties, die de schoonmaakwereld de komende decennia gaan veranderen. Innovaties op het gebied producten, technologie, business modellen, duurzaamheid, standaardisatie, mensen, zorg et cetera.

Nieuwsgierig geworden?
Benieuwd naar de mogelijkheden en de visie hier over? Lees dan nu het hele artikel hier.

Energie-effici├źntieklasse D C B A E F G