headerslide

Nocore klant uitgeroepen tot beste schoonmaakdienstverlener van 2018

11-02-2019

Ieder jaar onderzoekt Management Team (MT.nl) de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners van Nederland: de MT1000. In totaal werden 4.500 zakelijke beslissers ondervraagd. In de top 10 van beste schoonmaakdienstverleners staan een aantal Nocore klanten vermeld.

Binnen het vakgebied schoonmaak is Nocore klant ICS uitgeroepen tot beste schoonmaakdienstverlener van Nederland. Op de tweede plaats is eveneens Nocore klant VLS Groep geeindigd. Dit zijn niet de enige twee Nocore klanten die in dit prachtige lijstje vermeld staan, ook andere Nocore klanten zoals Eresdé en schoonmaakbedrijf Raggers hebben een plekje weten te bemachtigen in de top 10. Wij zijn hier uiteraard heel trots op en feliciteren de klanten met deze mooie prestatie.

MT1000
De MT1000 is een jaarlijkse onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland door Management Team. In totaal participeerden sinds de start van het onderzoek 4.476 beslissers aan de MT1000. Zij konden 2.081 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000. Meer informatie over het onderzoek? Lees gauw verder.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G