headerslide

Partner of Choice 2021

26-11-2021

Met wie doen schoonmaakbedrijven het liefst zaken? Dat, en meer, wordt onderzocht in het jaarlijkse Partner of Choice onderzoek uitgevoerd door Service Management. Interessant voor Nocore is de vraag: Bij wie kloppen schoonmaakprofessionals het liefst aan voor opleidingen of voor digitale oplossingen?

Het Partner of Choice onderzoek 2021 heeft antwoord gegeven op die vragen. Meer dan 400 lezers en bezoekers van Service Management hebben hun voorkeuren via een enquête gedeeld. Daardoor heeft Service Management met zorg dé toplijst en een challengerslijst samenstellen: wie zijn de partners of choice van schoonmaakprofessionals?

Waar kiezen schoonmaakbedrijven uit qua digitale oplossingen?

Van sensoren tot apps tot aan complete digitale oplossingen die de schoonmaker helpen bij het schoonmaakproces. Digitalisering in de schoonmaak wordt steeds belangrijker en heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gedaan. Om maar een voorbeeld te noemen: als een schoonmaker op een tablet of smartphone kan zien dat een ruimte niet gebruikt is, scheelt dat in de werkzaamheden. Daardoor wordt er tijd, middelen en moeite bespaard. Er blijft dus meer tijd over voor andere zaken.
Maar liefst 49% van de ondervraagden koopt digitale oplossingen in. FaclityApps en Nocore zijn beide in de top 3 te vinden. AaRiverside maakt de top 5 compleet.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G