headerslide

Nocore behaalt ISO 27001 en ISO 9001 certificering

12-11-2018

Nocore heeft de ISO 27001 en ISO 9001-certificeringen behaald. Vanuit het perspectief van groei, ontwikkeling en optimalisatie is Nocore gaan werken met een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem. Informatiebeveiliging staat hoog in het vaandel.

Deze ISO certificeringen worden uitgereikt aan organisaties die voldoen aan de strenge eisen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Toekomst
Nocore zal zich blijven inspannen voor  ontspanning voor haar relaties. De marktbeweging blijven volgen en inbouwen in de Nocore systemen. Ad Klösters: “Innoveren, onderzoeken en met de beste methodieken werken om onze relaties te ontzorgen zal sterk onze focus blijven”.

ISO 9001 – Kwaliteitsmanagement
ISO 9001 is de internationale norm waarin eisen worden gesteld aan het kwaliteitsmanagement systeem. Belangrijke onderwerpen zijn het kwaliteitsbeleid, procesmanagement, klantgerichtheid en het continu verbeteren hiervan. Door volgens ISO 9001 te werken wordt de geleverde kwaliteit gewaarborgd en kan een verhoogde klanttevredenheid worden gerealiseerd.

ISO 27001 – Informatiebeveiliging
Door de ISO 27001 certificering kan Nocore aantonen dat onze managementsysteem voldoen aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. ISO 27001 focust zich op de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data, mensen en middelen.

Lees het volledige artikel nu hier.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G