headerslide

Derde dinsdag van september: Nationale Schoonmaak golfdag

01-07-2019

Zoals elk jaar zal de Nationale Schoonmaakgolfdag dit jaar weer gehouden worden op de derde dinsdag van september: 17 september. 

De Nationale Schoonmaak Golfdag wordt mede georganiseerd door Nocore, Consensus en Piecom en o.a. mede mogelijk gemaakt door een groot aantal ambassadeurs. Als klant van Nocore nodigen wij u graag uit voor deze dag.

De Nationale Schoonmaak Golfdag is het netwerkevenement voor organisaties uit de schoonmaakbranche. Op een sportieve wijze worden nieuwe contacten gelegd en bestaande versterkt. Directie, management en klanten van Nocore uit de schoonmaaksector zijn welkom op de golfbaan Haverleij te Den Bosch. Beginners kunnen deelnemen aan een (master) clinic. Na de inschrijving wordt u verder geïnformeerd.

Ook onze klanten van Nocore zijn uitgenodigd voor dit evenement op dinsdag 17 september op de golfbaan Haverleij te Den Bosch.

Deze sportieve netwerkdag begint vanaf 10.00 uur met koffie gevolgd door een welkomstwoord en een uitgebreide brunch. Hierna start het golftoernooi voor de ervaren golfers starten met de wedstrijd van 18-holes en gaan de clinicers na de clinic over naar een spannende PAR3 wedstrijd. Na afloop van de wedstrijden start de borrel met aansluitend de prijsuitreiking met een culinaire walking dinner.

Agenda

10.00 Inschrijven – koffie/thee en gebak.

10.30 Welkomstwoord

11.00 Brunch

12.00 Start golftoernooi / clinic

13.30 Pauze clinic

14.00 Wedstrijd PAR 3 clinicers

17.00 Borrel

17.30 Prijsuitreiking aansluitend BBQ dinner.

21.00 Einde Nationale Schoonmaak Golfdag.

Deelnemen?
Bent u een Nocore klant en wilt u deelnemen aan de Nationale Schoonmaakgolfdag?
Dan kunt u zich uiterlijk tot 10 september 2019 aanmelden via deze link.
U kunt hiervoor een ticket uit uw SLA gebruiken. U krijgt naderhand meer informatie over deze dag.

Bent u geen klant van Nocore, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Accountbeheer via verkoop@nocore.nl.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G