headerslide

Nocore deelt digitalisering op Schoonmaak Vakdagen

05-11-2021

Tijdens de twee Schoonmaak Vakdagen zal Nocore haar standbezoekers inzicht geven in nieuwe softwaremogelijkheden. Op stand 3.0 toont zij niet alleen kennis en demonstraties van haar eigen softwareproducten, ook partners met aanvullende producten haken aan. Zo krijgt iedere bezoeker een totaaloverzicht te zien van digitaliseringsmogelijkheden voor het efficiënt afhandelen van de administratie. Waardoor hij/zij zich kan focussen op de corebusiness. Nieuwsgierig? Kom langs en laat je verrassen.

Nocore heeft een bewuste keuze gemaakt om deel te nemen aan de Schoonmaak Vakdagen. Mike Verkuijlen, salesmanager Nocore: “deze beurs is echt gericht op de schoonmaakbranche. In deze branche bedienen wij veel bedrijven met ons branche specifieke software, één volledig ERP-systeem inclusief een salarismodule waarbij je de loonverwerking geheel conform de schoonmaakcao kunt uitvoeren. Tijdens de twee vakdagen willen we onze (potentiële) klanten graag de nieuwe mogelijkheden van onze softwaresystemen laten zien. Niet alleen de systemen van Nocore, maar ook die van onze partners AaRiverside, i8, WhiteVision, Facility Apps en Blisss. Gezamenlijk bieden wij de bezoekers een totaalpakket, want de producten van onze partners vullen het software systeem van Nocore perfect aan. Door middel van demosessies krijg je als bezoeker inzicht in mogelijke digitaliseringsslagen om efficiënter te kunnen werken.”

Ontmoeten op stand 3.0
“Je ziet onze stand (3.0) al direct bij binnenkomst staan, je kunt eigenlijk niet om ons heen”, vertelt Mike enthousiast verder. ”We willen onze relaties graag persoonlijk ontmoeten. En daar zijn wij niet alleen in,je ziet dat ieder weer snakt naar het echte contact binnen de branche. Om te horen en te zien wat er in de afgelopen twee roerige jaren is veranderd. Op een beurs zoals de Schoonmaak Vakdagen zie je in één klap de ontwikkelingen en hoor je wat de wensen en verwachtingen richting de toekomst zijn.” Een toekomst waarin volgens Nocore digitalisering een nog grotere rol dan voor corona zal gaan spelen.

Kom langs en laat je verrassen
Nocore verrast de bezoekers met een op digitalisering ingerichte stand, met demo’s van haar eigen systemen voor de schoonmaakbranche en die van haar partners. Onder het genot van een kop koffie of ander drankje kun je op je gemak kennis opdoen over de automatisering van jouw administratie en aanvullende services zoals digitaal ondertekenen, rapportages en analyses. “Als je voor onze systemen kiest, heb je niets anders meer nodig. We zijn er voor kleine én grote bedrijven. Voor iedereen wat wils. Kom gewoon eens langs op stand 3.0.”

 

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G