headerslide

Inspirerende, & succesvolle Masterclass WAB

21-11-2019

Nocore organiseerde speciaal voor onze schoonmaakklanten twee masterclasses Wet Arbeidsmarkt in Balans. 

Op donderdag 7 en 21 november j.l. organiseerde Nocore twee Masterclasses Wet Arbeidsmarkt in Balans. In samenwerking met Hermien Dautzenberg van OSB (Adviseur Arbeidsvoorwaarden & Sociale Zekerheid) en Bart Sprangers (Advocaat Arbeidsrecht voor the Legal Department) werden de klanten van Nocore geinformeerd over deze nieuwe wetgeving. Vanwege het grote animo hebben we een extra Masterclass ingepland op donderdag 21 november.

Onze klanten werden in één middag bij gepraat over de nieuwe wetgeving WAB en de nieuwe cao. Tijdens deze Masterclass werd ingegaan op hoe de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans zich binnen de schoonmaakbranche ontwikkelt met handige Tips & Tricks en goede, duidelijke voorbeelden uit de branche. Ook vanuit Nocore werd er een presentatie gegeven wat de aanpassingen zijn in onze software.

Veel animo
Dat de nieuwe wetgeving ook binnen de Schoonmaakbranche een hot item is, is te merkern aan de aanmeldingen. Binnen een korte tijd zat de eerste Masterclass al volledig vol. Nocore heeft direct een tweede Masterclass ingepland. Ook tijdens de tweede sessie merkten we dat klanten veel vragen hadden over deze nieuwe wetgeving.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G