headerslide

Geslaagde Masterclass “ZZP”

17-05-2019

Op donderdag 13 juni jl. organiseerde Nocore in samenwerking met de NBBU de Masterclass “ZZP”. De deelnemers van de Masterclass hebben uitgebreide informatie ontvangen over de laatste ontwikkelingen in de ZZP markt, de wet WAB en hoe Nocore inspeelt in deze ontwikkelingen.

Tijdens deze masterclass hebben de deelnemers informatie ontvangen over de ontwikkelingen van de ZZP markt binnen Nederland  en met name hoe de Flex branche hierop kan inspelen. David Swol (NBBU) trapte de Masterclass af met betrekking tot de ontwikkelingen rondom de Wet WAB (Arbeidsmarkt in Balans)  en de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie).

Met praktijkvoorbeelden in de Flex branche met betrekking tot de nieuwe premies en juridische aspecten wist David Swol het publiek enorm te boeien. Er was ruimte voor interactie en de aanwezige konden dan ook directe vragen stellen aan David. Ook gaf David handige tips en tricks, die direct toe te passen zijn qua inrichting van de software of waar klanten extra aandacht aan moeten geven.

In het tweede deel van de Masterclass heeft Wil Hoos, namens Nocore,  meer verteld over de ZZP oplossing  van Nocore Flex. Nocore biedt twee ZZP modules aan haar klanten. Dit kan als tussenkomst (inleen/doorleen) en als bemiddelingsmodel. Deze module, die ontwikkeld is door Nocore, voldoet aan de nieuwe eisen met betrekking tot de ZZP. De aanwezige werden bijgepraat over de mogelijkheden van deze module. Klanten van Nocore kunnen een demo krijgen over deze module.

Indien u graag meer informatie wilt ontvangen over de ZZP module, verwijzen wij u graag naar: verkoop@nocore.nl of kunt u contact opnemen met de afdeling Accountbeheer via: 0413-242050.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G