headerslide

Donatie Nocore maakt nieuwe watervoorziening voor gorilla’s mogelijk!

18-07-2018

Dankzij de donatie van Nocore heeft de World of Wildlife een compleet project kunnen financieren in Limbe Wildlife Centre in Kameroen, namelijk nieuwe watervoorzieningen voor de gorilla’s. In dit centrum leven 4 groepen gorilla’s, verdeeld over 2 verblijven. Beide groepen hebben een binnen- & buitenverblijf. 

Dankzij de donatie van Nocore heeft de World of Wildlife een compleet project kunnen financieren in Limbe Wildlife Centre in Kameroen, namelijk nieuwe watervoorzieningen voor de gorilla’s. In dit centrum leven 4 groepen gorilla’s, verdeeld over 2 verblijven. Beide groepen hebben een binnen- & buitenverblijf. In de buitenverblijven hebben de gorilla’s voldoende watervoorziening. In de binnenverblijven werken de huidige watervoorzieningen voor de gorilla’s niet meer optimaal en worden ze momenteel door hun verzorgers voorzien van extra water. Door de donatie zijn er extra drinkbuizen en waterbakken gemaakt in het binnenverblijf van de gorilla’s.

Over World of Wildlife
World of Wildlife is een non-profit organisatie met als doel het wereldwijd financieel, materieel en immaterieel steunen van lokale wildlife projecten die zich inzetten voor de bescherming en opvang van (bedreigde) dieren en hun natuurlijke leefomgeving. Nocore is donateur van the World of Wildlife.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G