headerslide

Benieuwd wat de toekomst u gaat brengen op het gebied van schoonmaak?

30-01-2020

Welke trends kunt u verwachten bij Nocore op schoonmaak gebied? Directeur Sév Smits van Nocore praat u hier graag over bij in het gloednieuwe Service Management Nederland digimagazine Trends in de schoonmaak.

Sév Smits (directeur Nocore) staat uitgebreid stil bij de trends in digitalisering in de schoonmaak branche. Welke trends kan men verwachten in 2020? En hoe kunt u dit proces managen? En waar moet u beginnen? We merken dat steeds meer schoonmaakbedrijven een digitaliseringsslag maakt. Met goede tips en met zijn visie hierop neemt Sév u mee in het verhaal van de digitalisering in de schoonmaak branche. In het Het digimagazine Trends in de schoonmaak leest u het hele interview!

Digimagazine ‘Trends in de schoonmaak’

Maar liefst acht partners geven hun visie op de (nabije) toekomst van de professionele schoonmaak op het gebied van leidinggeven, hospitality, digitalisering, ondernemerschap, duurzaamheid, glas & gevel en educatie. Het digimagazine Trends in de schoonmaak is een mooie bundeling van acht artikelen én acht video’s, waardoor je direct helemaal up to date bent van alle belangrijke trends en ontwikkelingen in de schoonmaakbranche.

Nieuwsgierig naar het hele interview met Sev Smits? Lees het hier.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G